Obaloutvrde obustavljena zbog nedostatka novca

Izvor: Glas javnosti, 22.Okt.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obaloutvrde obustavljena zbog nedostatka novca

BEOGRAD – Nastavak na uređenju korita Topčiderske reke kod Patinog majdana u Resniku dovedeno je u pitanje, zbog nedostatka novca.

U Beograd vodama kažu da je izgradnja obaloutvrde obustavljena zbog nedostatka novca, pa stanovinicima ovog kraja Resnika ostaje do tada da se nadaju da neće jesenas biti obilnijih padavina i da topčiderka neće izaći iz korita i poplaviti često oov plavljeno naselje.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Besparica zaustavila uređenje korita Topčiderke

Izvor: Kurir, 22.Okt.2012

BEOGRAD – Nastavak na uređenju korita Topčiderske reke kod Patinog majdana u Resniku dovedeno je u pitanje, zbog nedostatka novca...U Beograd vodama kažu da je izgradnja obaloutvrde obustavljena zbog nedostatka novca, pa stanovinicima ovog kraja Resnika ostaje do tada da se nadaju da neće jesenas...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.