OZNAČENA LOKACIJA NA KOM SU SPALJENI ĐOKIĆI! Policija ogradila trakom mesto zločina - prizor ledi krv u žilama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 17:23

OZNAČENA LOKACIJA NA KOM SU SPALJENI ĐOKIĆI! Policija ogradila trakom mesto zločina - prizor ledi krv u žilama (VIDEO)

Tela Đokića nađena su u obližnjoj jami, pored platoa ispred stare separacije peska na mestu zvanom "Dudine bare", kraj koje su prethodno zapaljena.

Na mestu monstruoznog ubistva u ataru sela Moravac policijskom trakom označeno je tačno mesto na kojem su spaljena tela Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) Đokić, koji su u noći između 26. I 27. septembra oteti i likvidirani.

Policija je radi rađenja dodatnih istražnih radnji, odredila tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto na kojem su tela spaljena, i ogradila ga trakom, za šta je malo reći da prizor - ledi krv u žilama.

Zbog ubistva porodice Đokić uhapšeni su Goran Džonić, brat od tetke ubijenog vlasnika menjačnice, njegovi sinovi Stefan i Milan Džonić, kao i dvojica braće iz Moravca K.M. i A. M. kojima se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Prvo je uhapšen Goran Džonić, nakon čega su na imanju njegovog sina, pronađene zakopane pare - 43.000 evra koje su pripadale Đokiću.

Braću A.M. i K.M., koje u selu znaju kao Jojke, Džonić je optužio da su ga navodno primorali da učestvuje u zločinu ali da on navodni nije ubio rođake. Oni pak negiraju bilo kakvu umešanost, kao i sinovi Džonića koji su kobne noći bili na svojim radnim mestima - jedan u Kopnenoj zoni bezbednosti a drugi u vatrogasnoj stanici. Policija intenzivno radi na slučaju i proverava sve okolnosti kako bi se utvrdilo da li je zaista bilo više aktera zločina ili Džonić pokušava da umanji svoju odgovornost za krivično delo za koje je zaprećena doživotna robija.

Više vesti o ovom monstruoznom ubistvu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽONIĆEVE REČI O ĐOKIĆIMA OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA! Najbizarniji detalji ubistva tročlane porodice iz Aleksinca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021

Ovo su samo neki od najbizarnijih fragmenata iz istrage...Otkako je pre tačno mesec dana objavljena informacija da je nestala porodica Đokić iz sela Moravac kod Aleksinca, a zatim su njihova tela pronađena spaljena u jami u ataru tog sela, detalji slučaja koji isplivavaju u javnost ne prestaju da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.