OZLOGLAŠENI SRBIN PAO U ŠPANIJI Pripadnik jezivog klana iz Novog Pazara uhapšen u svojoj luksuznoj vili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 13:30

OZLOGLAŠENI SRBIN "PAO" U ŠPANIJI Pripadnik jezivog klana iz Novog Pazara uhapšen u svojoj luksuznoj vili (VIDEO)

Uhapšen ozloglašeni Srbin u Španiji.

Srpski državljani (41), navodno jedan od najvećih kriminalaca iz Novog Pazara, uhapšen je u svojoj vili kod Barselone zbog sumnje da je organizovao šverc droge iz Španije u Srbiju i Crnu Goru. Švedska je za njim izdala Evropski zbog navedene sumnje kao i zbog činjenice da je pripadnik organizovane kriminalne M-falange koja vodi rat protiv albanskog klana K-falange na čijem je čelu porodica Kupa.

Tamošnji mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosno, katalonska policija dala je zvanično saopštenje u kojem je navela da je Srbin "pao" u svojoj luksuznoj vili.

- Muškarac za kojim Švedska duže traga lociran je i agenti policije iz te države došli su u Barselonu kako bi učestvovali u pretresu njegove vile. Pre nego što su ušli unutra, policija je opkolila kuću, potom su mu lisice stavljene na ruke. Zaplenjeni su hard diskova i uređaji za skladištenje podataka, nekoliko mobilnih telefona i novac. Nađeno je 6.500 evra u gotovini, ali se sumnja da on ima mnogo više novca - objavili su.

On se trenutno nalazi u pritvoru u Španiji u kojem čeka ekstradiciju Švedskoj. Sumnjiči se i za ubistva, ali sada je uhapšen zbog narkotika, kako smo gore naveli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.