OZBILJAN PROBLEM NA GRANIČNOM PRELAZU BATROVCI: Desna strana auto-puta u potpunom mraku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZBILJAN PROBLEM NA GRANIČNOM PRELAZU BATROVCI: Desna strana auto-puta u potpunom mraku!

Saša Nešković, vozač kamiona u međunarodnom transportu upozorio na ozbiljan problem na graničnom prelazu Batrovci.

- Ja bar jednom nedeljno a nekada i dva puta prelazim granicu SRB-HR na graničnom prelazu Batrovci. Na jedno 700 metara ispred naše granice počinje osvetljenje na tom delu auto-puta. Rasveta auto-puta postoji na sredini i sa leve strane. Ali, rasveta sa desne strane auto-puta ne radi već dugo vremena i tu je veliki problem. Tu dosta vozača u desnoj traci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parkira svoje kamione jer im je istekla vožnja i ne mogu dalje - piše Nešković u poruci.

On navodi da je sa desne strane šuma koja je noću puna imigranata i koji u tami seku carinske sajle i cerade, ulaze u kamione i prave vozačima velike probleme.

- Kazna za jednog imigranta nađenog u kamionu je preko 1. 500 evra a mi ne možemo da pravimo zakonsku pauzu i da dežuramo oko kamiona. Kada bi ta rasveta radila ne bi mogli baš tako neopaženo da priđu i ulaze u kamione a da ih neko ne vidi. Da li se to namerno radi da bi imigranti u što većem broju mogli da ulaze u kamione i napuste Srbiju. Ja drugi razlog ne vidim... . stoji u poruci Saše Nešković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.