OVU SPLIĆANKU I MATEJA POVEZUJE STRAŠNA SUDBINA: Policija pronašla stvari kraj reke, a na njima JEZIV TRAG

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 14:01

OVU SPLIĆANKU I MATEJA POVEZUJE STRAŠNA SUDBINA: Policija pronašla stvari kraj reke, a na njima JEZIV TRAG

Nakon primljene prijave, o nestanku je obavešten celokupni operativni sastav i policijski službenici su tragali za njom.

Još uvek se traga za Angelom Jurčević, 43-godišnjom medicinskom sestrom iz Splita.

Njen nestanak je prijavljen u subotu 8. januara, kada se udaljila s adrese prebivališta u Krbavskoj ulici br. 58 u Splitu.

Na plaži Žnjan su pronađene njene lične stvari s tragovima krvi.

Od tada policija na kopnu, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na moru intenzivno traga za nestalom Splićankom.

Danas je 30. dan potrage za Splićankom.

- Do pre dva-tri dana smo intenzivno tragali. Sada je to smanjeno i čekamo daljnje upute od policije. Ali nikakvih novih saznanja nemamo - rekao je Darko Gavrić Čerčo, pročelnik splitskog HGSS-a.

Iz splitske policije izvestili su kako su i dalje aktivne mere traganja za nestalom osobom.

Podsetimo, takođe, sugrađanin ove Splićanke, Matej Periš, nestao je samo 8 dana ranije, u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je iz kluba Gotik izašao i otada mu se izgubio svaki trag.

On je tada bio u noćnom izlasku sa svojim prijateljima, a u Beograd je iz Hrvatske došao povodom dočeka Nove godine. Srpska i hrvatska policija i dalje tragaju za njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.