OVOG JUTRA OBLAČNO, PREKO DANA SUNČANO: Krajem perioda PREOKRET, a evo kada da očekujemo opet SNEG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVOG JUTRA OBLAČNO, PREKO DANA SUNČANO: Krajem perioda PREOKRET, a evo kada da očekujemo opet SNEG!

U Srbiji će danas ujutru biti umereno do potpuno oblačno, u većini krajeva suvo, samo je na istoku i jugu, uglavnom u planinskim predelima moguce provejavanje slabog snega

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i na istoku povremeno jak, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura biće od -4 do 1, najvisa dnevna od 5 do 9 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblacno i suvo. Jutarnja temperatura biće oko 1, najvisa dnevna oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 7 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 21. februara, u petak ujutro i pre podne u većini krajeva biće oblacno, na jugu i istoku još ponegde sa slabim snegom.

Tokom dana postepeno razvedravanje. Zatim ce u vecini dana do kraja perioda preovladivati suncano uz postepeni porast temperature. Krajem perioda naoblacenje i zahladenje, mestimicno sa kisom, u planinama sa snegom.

BONUS VIDEO: SNIMAK TELEFONSKOG POZIVA Dečak heroj (7) pozvao HITNU POMOĆ i tako SPASIO ŽIVOT svojom mami

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.