OVO SU PRVE REČI KOSTE KOJI JE IZVRŠIO MASAKR: Mirno išetao iz škole i rekao jezivu rečenicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 12:21

OVO SU PRVE REČI KOSTE KOJI JE IZVRŠIO MASAKR: Mirno išetao iz škole i rekao jezivu rečenicu!

Još uvek se ne zna zvanično se šta je motiv ovog zločina. 

Ja sam psihopata! Ovo su bile prve reči Koste K. (14), koji je ubio osmoro đaka škole "Vladislav Ribnikar", portira i ranio nastavnicu, kao još i šestoro dece!

Kako se saznaje, Kosta je nakon masakra mirno išetao iz škole. Međutim, njega je ubrzo locirala patrola policije i uhapsila.

- On je razoružan i dok mu je inspektor stavljao lisice na ruke pitao ga je zašto je pobio decu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na to mu je Kosta rekao: Ja sam psihopata! - naveo je naš izvor iz istrage.

Kosta K. je važio za jednog od najtalentovanijih đaka osnovne škole u kojoj je počinio zločin.

Kako informer.rs saznaje, Kosta je išao na takmičenja iz matematike i biologije i osvajao je brojne nagrade i pohvale. Važi za jednog od najtalentovanijih đaka osnovne škole u kojoj je počinio masakr.

Njegovi školski drugari su za njega rekli da je uvek bio miran i povučen i da nikada nije pravio probleme, nego se isticao primernim ponašanjem.

Podsetimo, Kosta je pucao iz dva pištolja. Imao je pet punih okvira i ranac pun molotovljevih koktela.

Još uvek se ne zna se šta je motiv ovog zločina.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.