OVO SU MLADIĆI KOJI SU SE UTOPILI U SAVI! Žena jednog od njih objavila POTRESNU SLIKU i samo jedan simbol (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2022, 12:30

OVO SU MLADIĆI KOJI SU SE UTOPILI U SAVI! Žena jednog od njih objavila POTRESNU SLIKU i samo jedan simbol (FOTO)

Mladići A. M. (29) i F. L. (29) iz okoline Uba, koji su u nedelju nestali kada im je potonuo motorni čamac u mestu Provo, nađeni su juče na obali reke Save kod Kupinova.

Podsetimo, potraga za dvojicom muškaraca trajala je od nedelje kada su oni oko 18.20 sati potonuli.

S nestalim muškarcima na čamcu je bio i njihov prijatelj, koji je uspeo da se spasi doplivavši do obale.

- Prvo je juče oko 10 sati radnik Vojvodine Šume, koji je vozio traktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz samu obalu Save kod Kupinova, nizvodno od Prova, video jedno nasukano telo na obali. Odmah je sišao sa traktora i video da je reč o mladiću, koji nije davao znake života, pa je čovek pozvao policiju i Hitnu pomoć i obavestio svoje nadređene - kaže nezvanično izvor iz istrage i dodaje da je kasnije utvrđeno da je reč o A. M.

Izvor objašnjava da je oko sat vremena kasnije, nedaleko odatle nađen i drugi utopljenik.

- Nedaleko od mesta gde je nađen A. M. ribaru su u 11.40 sati uočili još jedan leš, a kasnije se utvrdilo da je u pitanju F. L. - kaže on.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada su nastradali sa svojim suprugama i decom došli na Savu na vikend druženje sa prijateljima, što su i inače činili.

Trojica muškaraca odlučilo je da se provozaju malo čamcem, dok su ostali bili na obali.

- Prešli su plovilom na drugu stranu obale, ali im se u povratku, negde na polovini, pokvario motor, gde je dubina Save oko pet metara. Pokušavali su nekoliko puta da upale, ali je voda počela da prodire u plovilo je počelo da tone - rekli su ranije ljudi koji su se zatekli u blizini i dodali da je scena bila jako potresna, jer su žene i deca sa obale gledali kako čamac tone, ali nisu mogli da pomognu.

- Dozivali su ih, mahali im, ohrabrivali da plivaju, ali dvojcia su samo potonula, pretpostavlja se da su bili slabi plivači - opisao je očevidac.

Supruga F. L. oprostila se od njega na društvenoj mreži tako što je okačila njegovu fotografiju na profil i to kao crno-belu i stavila srce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.