OVO SU BILI PUCNJI U SRBIJU Vučić poslao snažnu poruku: Pali smo, ali ćemo se podići!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 22:38

"OVO SU BILI PUCNJI U SRBIJU" Vučić poslao snažnu poruku: Pali smo, ali ćemo se podići!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije "Ćirilica" na TV Hepi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da ćemo se sećati ovih ubistava i za godinu, i za dve, i da je ovo bio jedan od najtežih udaraca koji je naša nacija teško podnela.

- Ovo su bili pucnji u Srbiju. Pali smo, ali ćemo se podići. I želim samo da kažem još tri reči. Amerika je 11. septembra kada je bila udarena, uz sve propuste svojih službi, promenila je način svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života. Bila je ujedinjena, nikoga nisu optuživali, već su se digli kao zemlja i pobedili Islamsku državu. Isto se desilo u Australiji kada je bilo 28 mrtvih, doneli su mere i više im se nije ponavljalo. Norveška i Nemačka isto, nije bilo politizovanja teme. Ako smem da kažem to, ako mi sebi dajemo na značaju, mi smo emotivan narod i to je pogodilo Srbiju. Ovo je bio nokdaun za celu zemlju, ali moramo da se podignemo. Kao što kaže u onom spotu Klint Istvuda, ovo je tek poluvreme, ali sada moramo da se vratimo, da se bavimo ekonomijom, napretkom, i da zapamtimo tu decu koju su stradala, a ne decu monstrume. Ja sam zapamtio svako prezime - kazao je Vučić.

- Suština je da moramo da se podignemo, da čuvamo svoje slobodarske vrednosti. Zapamtićemo ovu decu, a oni koji su to učinili dobiće svoje zasluženo mesto, a mi moramo da se posvetimo svojoj zemlji, i da gledamo kako da idemo dalje. Ostali smo bez 82 dece tokom NATO agresije, i morali smo da idemo dalje. 2.500 ljudi, najboljih, vojnika i civila, i morali smo da se podignemo. I podići ćemo se, i nikada ovu decu nećemo zaboraviti. Gledaćemo kako da napravimo spomen obeležje, da njihova imena ostanu uklesana za sva vremena - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.