OVO SE PRVI PUT DESILO OD POČETKA KORONE: Od sutra više ništa neće biti isto u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 21:43

OVO SE PRVI PUT DESILO OD POČETKA KORONE: Od sutra više ništa neće biti isto u Beogradu

Od ponedeljka kovid ambulante menjaju sistem rada.

Većina kovid-ambulanti u beogradskim domovima zdravlja, posle dve godine i osam meseci od prvog registrovanog slučaja zaraženog virusom korona u Srbiji, prestaje da radi, nezvanično se saznaje.

Kako je rečeno u Domu zdravlja Stari grad, od ponedeljka u srpskoj prestonici ostaju - dve dežurne kovid-ambulante.

O kojim je zdravstvenim ustanovama reč, da li će se građani ukoliko posumnjaju na siptome kovida 19 javljati izabranom lekaru i da li će isti princip rada, zbog bolje epidemiološke situacije, biti primenjen i širom zemlje biće naknadno objavljeno.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu se zatvaraju kovid ambulate, ostaju samo dve

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2022

Od ponedeljka 28. novembra u Beogradu će ostati samo dve kovid ambulante, one pri Domovima zdravlja Zemun i Palilula, koje nastavljaju sa radom po dosadašnjem rasporedu, objavljeno je na sajtu Doma zdravlja Voždovac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Posle skoro tri godine zatvaraju se kovid ambulante u Beogradu! Samo ove dve će biti dežurne

Izvor: 24sedam.rs, 28.Nov.2022, 10:01

U ostalim domovima zdravlja u Beogradu građani će kroz regularne ambulante i respiratorne centre moći da provere svoje zdravstveno stanje

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.