OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pogledajte katastrofalnu grešku poljskog golmana

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pogledajte katastrofalnu grešku poljskog golmana

VARŠAVA - Golman poljskog prvoligaša Podbeskidzje Rihard Zajac ponovo je postao zvezda na društvenim mrežama zbog svoje greške na utakmici protiv Jagjelonije u 10. kolu nacionalnog prvenstva.

Zajac je u finišu utakmice pri vođstvu rivala od 3:2 istrčao iz svog šesnaesterca i krenuo da dribla. On je potom pokušao da doda loptu saigraču, ali je pogrešio. Lopta je došla do igrača Jajgelonije kome nije bilo teško da loptu ubaci u mrežu za 4:2.

Zajac već godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pravi neverovatne greške na utakmicama svog kluba, a svojim propustima uvesaljava navijače protivnih timova.

Podbeskidzje se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 13 bodova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Poljski golman novom katastrofalnom greškom nasmejao svet

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014

Zajac već godinama pravi neverovatne greške na utakmicama svog kluba, a svojim propustima uvesaljava navijače protivnih timova..VARŠAVA - Golman poljskog prvoligaša Podbeskidzje Rihard Zajac ponovo je postao zvezda na društvenim mrežama zbog svoje greške na utakmici protiv Jagjelonije u 10. kolu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.