OVO SE GODINAMA NIJE DESILO! Aligator Muja iz Beo zoo vrta se najzad pokrenuo i evo šta je uradio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 19:34

OVO SE GODINAMA NIJE DESILO! Aligator Muja iz Beo zoo vrta se najzad pokrenuo i evo šta je uradio (VIDEO)

Najstariji američki aligator koji živi u zoološkim vrtovima u svetu danas je uradio nešto neuobičajeno.

Aligator Muja je živa legenda beogradskog zoološkog vrta...Da, živ je, iako mnogi sumnjaju u to jer iako je u Beogradu još od 1936. godine samo retki su videli da se pomera. Međutim, danas je odlučio da se konačno pomeri!

Kako se može primetiti na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama Muja je odabrao sebi mesto u hladu. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se namesti morao je malo da se namuči, jer mu je svojevremeno zbog gangrene odsečena noga.

Mnogi su sa oduševljenjem prkomentarisali da je definitivno Muja živ, iako koliko je tačno star  nije moguće utvrditi, pošto je u bombardovanju u Drugom svetskom ratu, kada je uništen veliki deo ovog  Beo Zoo vrta, izgorela i dokumentacija o njemu.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Zna se sigurno da je stariji od 85 godina, što ga čini Metuzalemom među ovim reptilima, pošto je njihov životni vek do 50 godina.

Muja od pre tri godine nosi titulu najstarijeg američkog aligatora koji živi u zoološkim vrtovima u svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.