OVO NIKO NIJE OCEKIVAO Posle Jeleninog ubistva sve u kuci Marjanovica DETALJNO OPRANO VARIKINOM ZASTO

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OCEKIVAO Posle Jeleninog ubistva sve u kuci Marjanovica DETALJNO OPRANO VARIKINOM ZASTO

Policija je veštačenjem stvari odnetih iz kući Marjanovića prethodne nedelje utvrdila da su oni celokupno pokućstvo, nameštaj, zidove i podove detaljno prali varikinom.

Ovim sredstvom opran je i tepih koji su krajem prošle nedelje inspektori urolan izneli u dvorište, ali i kompletno kupatilo u kući. 

Iako podatak da su Marjanovići detaljno prali kuću posle Jeleninog ubistva deluje veoma intrigantno, za sada se iz njega ne mogu izvesti tragovi koji vode >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << do rešenja slučaja.

Policiji je posebno zapala za oko i izjava Jeleninog svekra Vladimira Marjanovića, koji je u vreme dok su inspektori pretresali njegovu kuću pre desetak dana rekao okupljenim novinarima:

- Policija nam pretresa kuću, dok se ubica sa čekićem šeta na slobodi.

Inspektorima je sumnjivo zašto je Vladimir pomenuo da je Jelena ubijena čekićem, kada nikada nije potvrđeno da je to sredstvo kojim je izvršen zločin.

Naime, do sada je uvek pominjana drvena palica ili neki drugi drveni predmet.

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.