OVO NIKO NIJE MOGAO DA PRETPOSTAVI! Otkriveni novi detalji o monstrumu iz Ripnja

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 21:19

OVO NIKO NIJE MOGAO DA PRETPOSTAVI! Otkriveni novi detalji o monstrumu iz Ripnja

Niko nije mogao da pretpostavi šta može da se desi.

Čitavu Srbiju potreslo je ubistvo 16-godišnje devojčice u Ripnju, koju je danas kako se sumnja života lišio Stojan I. (38). Sumnja se i da je devojčicu prethodno silovao, kao i da je nožem izbo ujaka, majku i baku nesrećne devojčice.

Rođaka ubijene (16), tetka njene majke, otkrila je u razgovoru sa novinarima da joj se osumnjičeni Stojan ranije žalio na probleme, te da ga je savetovala da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mane "i manastira i vračara".

- Žalio se i meni koliko puta da ima probleme. Da ne zna šta da radi, da ide po manastirima, po vračarama. To je meni lično rekao. Ja sam ga savetovala, dala sam mu dobar savet, da se mane toga.

- Ne znam, tetka Mico, ne znam, tetka Mico. Ja ne mogu više. To je tako ostala priča - dodaje ona.

Ujedno je ponovila da su do tog časa živeli u miru, te da su zajedno pili kafe i provodili vreme. Kako je rekla, to se odnosilo i na braću počinioca, ne samo na njega.

- Slagali su se, pili su kafu zajedno, družili su se. Dolazio je tu stalno, i on i sva braća njegova, družili su se svi. To niko nije mogao da pretpostavi - kazala je u suzama sagovornica.

Ujedno, navela je da su članovi porodice - njena snajka, bratanica i bratanac - u dobrom stanju, nakon što su povređeni u krvavom piru u kom je život izgubila maloletna devojčica.

Nakon što je ubio 16-godišnjakinju, Stojan je uhapšen i zadržan 48 sati.

Više vesti o ovom stravičnom zločinu možete da pročitate OVDE.  

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.