OVO NIJE PRVI PUT DA SE DEŠAVA OVAKVA STVAR Oglasile se komšije o sinu Sande Rašković, niko ne zna šta je moglo da prouzrokuje samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 12:46

"OVO NIJE PRVI PUT DA SE DEŠAVA OVAKVA STVAR" Oglasile se komšije o sinu Sande Rašković, niko ne zna šta je moglo da prouzrokuje samoubistvo

Prošle godine se jedna mlađa devojka skočila sa 20. sprata, ali druge zgrade, rekao je jedan od komšija

Jovan I. (30), sin političarke Sande Rašković Ivić, nađen je mrtav na pločniku ispred u centru Beograda, gde je živeo, a prema nezvaničnim saznanjima on je skočio sa petog sprata.

Komšinica iz zgrade kaže da je poznavala mladića samo iz viđenja.

- Uvek se fino javljao. Ne znam šta je moglo da prouzrokuje ovo. Znam da je to Sandrin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sin. Nismo nikada čuli da je bilo nekih problema - rekla je ona.

Komšija iz susedne zgrade kaže da nije poznavao Jovana.

- Mnogo mi je žao. Ovo nije prvi put da se dešava ovakva stvar. Prošle godine se jedna mlađa devojka skočila sa 20. sprata, ali druge zgrade - rekao je jedan od komšija za medije.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KOMŠIJE U ŠOKU NAKON TRAGEDIJE U 27. MARTA: "Jovan Ivić je bio zaista divan mladić, pristojan, nikada nismo čuli da je bilo nekih problema"

Izvor: Blic, 20.Jan.2022

Znam da je on Sandin sin, nismo nikada čuli da je bilo nekih problema - kaže komšinica iz zgrade u Ulici 27. marta ispred koje je rano jutros pronađeno telo Jovana Ivića (25), sina političarke Sande Rašković Ivić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.