OVO MOGU SAMO RUSI! Zbog virusa završili u KARANTINU, oni napravili RIJALITI i otkrili kakav je život u IZOLACIJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2020, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO MOGU SAMO RUSI! Zbog virusa završili u KARANTINU, oni napravili RIJALITI i otkrili kakav je život u IZOLACIJI (VIDEO)

U karantinu će provesti još najmanje dve nedelje.

Na području Sibira, u jednoj šumi, trenutno boravi 140 državljana Rusije koji su evakuisani iz Vuhana, epicentra globalne zaraze smrtonosnim korona virusom. Nalaze se u sanatorijumu, zabranjen im je izlaz, a oko objekta patrolira Nacionalna garda koja brine da niko ne izađe niti uđe.

Kako bi skratili vreme u karantinu, mnogi od njih posvetili su se društvenim mrežama, gde objavljuju sve što im se događa, a naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagramu. Objavljuju fotografije svoje dnevne rutine, a neki čak i uživo odgovaraju svojim pratiteljima na pitanja o stanju u karantinu.

To je velika promena u odnosu na ono što se do protekle decenije podrazumevalo pod karantinom - samica, strah i dosada kroz brzi internet i pametne telefone pretvorila se u pomalo bizaran ruski rijaliti šou.

Pavel Lihman, model koji je evakuisan iz Vuhana, objavio je tako video svoje vežbe na području karantina.

- Zahvaljujući vežbama, moje zdravlje je u redu - našalio se mladić u statusu.

Pojasnio je kako izgleda život u izolaciji.

- Nalazimo se u kući tridesetak kilometara od Tjumena (gde su avionom doleteli u sredu). Karantin je prilično jednostavan. Jedino ne smemo da stupamo u kontakt s ljudima iz susednih soba. Ne napuštamo izolaciju, lekari nas stalno kontrolišu, mere nam temperaturu i nivo kiseonika u krvi, a hranu nam donose u sobe - ispričao je Lihman.

Викторина !!!!! Кстати победителю не стану кашлять на лицо по приезду !!!! @linatereh не отвечает !!!!!! Ровно сутки !!! @sunnyrusich каки обещал все готово !!! @bibamodels_wuhan спасибо тебе за все, теперь возле дома зарыто послание !!!!!

A post shared by Model Scout | Stand up Comic (@pavelli4man) on Feb 6, 2020 at 5:38am PST

Rusija je uvela i pravilo da se, ako slučajno napuste karantin, u njega moraju vratiti na još dve nedelje, pa im je svima u interesu da se drže strogih pravila kako bi se što pre vratili kućama. To vreme prekratiće, rekao je Lihman, sportom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.