OVO MILO NE MOŽE OTETI! Avram (7) crtežom doživljaja sa raspusta ZADIVIO SRBE! Učiteljica oduševljena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO MILO NE MOŽE OTETI! Avram (7) crtežom doživljaja sa raspusta ZADIVIO SRBE! Učiteljica oduševljena!

Avram, koji ima svega 7 godina oduševio je učiteljicu i javnost crtežom kojim je prikazao kako se proveo na zimskom raspustu.

Naime, Avram je bio u Crnoj Gori i prisustvovao je litijama, što je i prikazao na svom crtežu.

- Lijepo si ispričao doživljaj sa zimskog raspusta. Bravo! - napisala je učiteljica.

Podsećamo, parlament Crne Gore usvojio je Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji.

Za Zakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je glasalo 45 poslanik DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative i Force, kao i poslanici SDP-a.

Poslanici su pozdravili aplauzom usvajanje Zakona. Poslanici vladajuće koalicije i SDP-a odbili su jednoglasno 103 amandman DF-a na Predlog zakona.

Zakon je usvojen u odsustvu poslanika Demokratskog fronta koji su privedeni i Posebnog kluba poslanika koji je ranije danas napustio sednicu.

Narod je ustao u odbranu svetinja i organizuje proteste protiv sramnog zakona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Zloupotreba verske slobode za rušenje Crne Gore": Milo Đukanović o Zakonu o slobodi veroispovesti

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 02:32

On je kao manipulaciju tvrdnju da se nešto želi oteti Srpskoj pravoslavnoj crkvi, što je, kako je rekao, apsolutna neistina Veoma jasno i sa veoma jasnom porukom – ni DPS ni ja nemamo ambiciju da uređujemo odnose unutar crkve, ali imamo vrlo jasnu nameru da obezbedimo bespogovornu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.