OVO JE UZROK SMRTI MUŠKARCA NA NOVOM BEOGRADU? Komšije zatekle HOROR na terasi - otkriveni novi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 17:38

OVO JE UZROK SMRTI MUŠKARCA NA NOVOM BEOGRADU? Komšije zatekle HOROR na terasi - otkriveni novi detalji

Prema nezvaničnim informacijama, telo muškarca pronađeno je na poslednjem spratu, a navodno je reč o stanaru višespratnice.

Na Novom Beogradu u toku je uviđaj nakon što je prijavljena smrt muške osobe čije telo je, kako se saznaje, pronađeno na terasi zgrade u Bulevaru Mihajla Pupina.

Beživotno telo zatekle su komšije i odmah pozvale policiju, a lekari Hitne pomoći su po dolasku na teren mogle samo da konstatuju smrt čoveka.

Iz policije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za naš portal SrbijaDanas potvrđeno da su stanari zgrade prijavili slučaj oko 15 časova.

Kako nezvanično saznajemo, čovek je najverovatnije umro prirodnom smrću.

Prvobitno se u medijima pojavila informacija da je telo pronađeno na tuđoj terasi, međutim, prema novim informacijama, čovek je živeo u pomenutoj zgradi, dok je njegovo beživotno telo pronađeno na terasi koju su stanari višespratnice delili kao zajedničnki prostor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.