OVO JE UHAPŠENI MUŠKARAC IZ BELOG POTOKA: Robijao zbog ubistva studenta - sumnjao da je u vezi sa njegovim sinom?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 14:38

OVO JE UHAPŠENI MUŠKARAC IZ BELOG POTOKA: Robijao zbog ubistva studenta - sumnjao da je u vezi sa njegovim sinom?! (FOTO)

Njegov sin je menjao iskaz i na kraju izjavio da je ceo slučaj napakovan njegovom ocu.

Muškarac (61) uhapšen je danas zbog sumnje da je sinoć u Belom potoku pokušao da ubije tri muškarca, a kako se saznaje, on je već robijao zbog ubistva iz 2002. godne.

Naime, juče se sve dogodilo kod kafane u Belom potoku, a jedan od trojice muškaraca je pokušao da ukrade betonsku ukrasnu česmu koja se nalazila izložena pored puta.

- On je na njih prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuo motkom, a onda je izvukao pištolj i zapucao na njih - kažu.

- On je ranije bio u zatvoru zbog ubistva studenta (24), koje se dogodilo 17. novembra 2002. godine na Voždovcu - napominje se.

Kako se tada pisalo, ubijeni se družio sa njegovim sinom, a on je sumnjao da se drogiraju i otišao kod Miloša da sa njim razgovara.

- Za ono što je usledilo postoje dve verzije događaja. Jedna je da je on iz razgovora sa studentom saznao da su on i njegov sin u emotivnoj vezi, a druga da su ga on i još nekoliko momaka napali i da je on tada zapucao - dodaje se.

Čak je i njegov sin menjao iskaz i na kraju izjavio da je ceo slučaj napakovan njegovom ocu.

Više o pucnjavi ispred kafane u Belom potoku pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.