Roditelji sa dvoje maloletne dece usmrćeni u svojoj kući! Među telima pronađena i 3 psa, svi upucani iz vatrenog oružja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 08:18

Roditelji sa dvoje maloletne dece usmrćeni u svojoj kući! Među telima pronađena i 3 psa, svi upucani iz vatrenog oružja!

Roditelji iz Ilinoisa sa njihovo dvoje male dece i tri porodična psa nađeni su svi mrtvi u njihovoj kući u predgrađu Čikaga, a policija sumnja na ubistvo.

Tela Alberta Rolona, Zoraide Bartolomei i njihovo dvoje dece – Adrijel (10) i Dijego (7) – našla je policija 17. septembra uveče u Romiovilu, selu kod Čikaga, nakon što su zastali kod kuće radi provere. U kući su našli i tela njihova tri psa, a svi su usmrćeni vatrenim oružjem.

Zamenik šefa policije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Romiovila Kris Bern rekao je na konferenciji za štampu u ponedeljak da vlasti smatraju da smrt porodice nije posledica ubistva i samoubistva.

- Mi ovo trenutno istražujemo kao ubistvo – rekao je Bern.

Nije poznato da li su roditelji bili venčani. Deca su pohađala osnovnu školu RC Hil. Policiju su pozvali zabrinuti članovi porodice nakon što jedna od žrtava nije došla na posao i nije odgovarala na poruke. Vlasti veruju da je četveročlana porodica ubijena između 21.00 uveče u subotu i 5.00 ujutro u nedelju.

- Očajna sam. Plačem po čitav dan – rekla je komšinica porodice Lin Filips.

Komšije su navele da su žrtve bile pristojni ljudi koji nisu mnogo izlazili.

- Držali su se povučeno. Ne znam zašto. Nikad nisam videla decu da se igraju napolju, a imam dete. Ne znam šta se dogodilo i zastrašujuće je – rekao je jedan komšija.

- Ovo je tužno. Bili su fini ljudi. Nisu nikome smetali. Nadam se da će naći počinioca – rekla je komšinica Kerol Lav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.