OVO JE TINEJDŽER KOJI JE SEBI ODUZEO ŽIVOT U KAČAREVU! Otac klečao pored mrtvog sina, direktorka pala u školskom dvorištu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:12

OVO JE TINEJDŽER KOJI JE SEBI ODUZEO ŽIVOT U KAČAREVU! Otac klečao pored mrtvog sina, direktorka pala u školskom dvorištu (FOTO)

Obdukcija je pokazala da je detetu nakon skoka pukla aorta

Većina učenika iz Osnovne škole u Kačarevu danas nije došli na nastavu. U školu su prisutna deca nižih razreda, ali se u zgradi nalazi obaveštenje da roditelji koji ne žele danas ne moraju da dovode decu u školu.

Drug (14) presudio je sebi skom sa drugog sprata škole. O tome šta se dogodilo obavešteno je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

.

- Direktor danas ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da daje izjave. Obratiće vam se nadležni saopštenjem- kaže sagovornik.

Jedna meštanka Kačareva juče je prošla pored škole u trenutku tragedije. Navodi da se ovako nešto u tom mestu nikada nije desilo.

- Videla sam čoveka kako čuči, mislila sam da se ljudi okupljaju jer mu je pozlilo, a onda sam shvatila da je dete skočilo i da je to otac. Sve se desilo dok su deca izlazila iz škole. Direktorka je trčala toliko da je pala u školskom dvorištu - kaže meštanka.

Ona dodaje da su dve lekarke pokušavale da reanimiraju dečaka koji je davao znake života.

- Ubrzo je stigla i Hitna pomoć iz Pančeva, ali su nedugo nakon dolaska rekli da je dete preminulo. Ovo je zaista velika tragedija, šok je bio i za decu u učionici, ali i za decu koja su izlazila iz škole i videla šta se desilo. Oni su bili kao izgubljeni - kaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.