OVO JE SVETOZAR KOJI JE KRSTOM TUKAO POLICAJCE! Žena mu nije preminula, oglasila se i doktorka

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 22:49

OVO JE SVETOZAR KOJI JE KRSTOM TUKAO POLICAJCE! Žena mu nije preminula, oglasila se i doktorka

Detaljan opis svega što se dogodilo tokom ovog čudnog dana dala je doktorka Emilija Lazarević.

Šta se tačno dogodilo u selu Draginje nadomak Koceljeve i šta se krije iza bizarne priče o muškarcu koji je napao policiju krstom koji je napravio za svoju nevenčanu suprugu koja nije preminula?

Kuća u kojoj su Svetozar i Lepa živeli bila je zaključana. Tragova obračuna sa policijom nije bilo, kao ni krsta koji je, kako su ispričali iz sela, Svetozar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam napravio, a zatim koristio u napadu na policiju.

Detaljan opis svega što se dogodilo tokom ovog čudnog dana dala je doktorka Emilija Lazarević, koja je stigla zajedno sa policijom kada je Petrović prijavio da mu je žena umrla.

- Koliko sam shvatila, Leposava boluje od onkoloških problema i doskoro se lečila u Požarevcu. Kako je dospela u tu kuću, ne znam. Tog gospodina sam često viđala na šalteru u Domu zdravlja prethodnih dana kada je dolazio po lekove jer su oboje oboleli od korone - priča doktorka Lazarević.

Kako sama priznaje, policija obično ne ide sa lekarskom ekipom kada je prijavljena smrt.

- Zvala je Leposavina ćerka iz Požarevca i rekla im da ju je Svetozar obavestio da joj je majka preminula. Njoj je to bilo izuzetno čudno jer kako je Lepina ćerka kazala, on nije sav svoj, možda ju je i ubio - prepričava doktorka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE SVETOZAR KOJI JE KRSTOM TUKAO POLICAJCE: Ženu proglasio mrtvom, ona bila u nesvesti! (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Okt.2021

Detaljan opis svega što se dogodilo tokom ovog čudnog dana dala nam je doktorka Emilija Lazarević

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.