OVO JE SPORNI DOKUMENT KOJI JE POKAZALA ANA BRNABIĆ U SKUPŠTINI! Evo šta su POTPISALE I OBEĆALE perjanice opozicije Zapadnim gazdama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 13:33

OVO JE SPORNI DOKUMENT KOJI JE POKAZALA ANA BRNABIĆ U SKUPŠTINI! Evo šta su POTPISALE I OBEĆALE perjanice opozicije Zapadnim gazdama!

Brnabić izazvala šok u skupštini Srbije.
Deklaracija S&D (socijalista i demokrata) na Samitu lidera zapadnog Balkana, potpisana u Beču 8. decembra 2022. godine, koji je na jučerašnjoj sednici pokazala dosadašnja premijerka Ana Brnabić, pokazuje da deo opozicije, koji je tu Deklaraciju i potpisao, priznaje nezavisnost tzv. Kosova.
Deklaracija se sastoji od 11 tačaka, na različite teme, a jedna od njih je i ona u kojoj se pominje da tzv. Kosovo postane član EU.
- Pozdravljamo da članice EU konačno naprave korake prema zakasneloj viznoj liberalizaciji Kosova i pozdrave legitimne evropske težnje vlade Kosova da aplicira ovog meseca za status EU kandidata - piše u tački broj četiri....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.