OVO JE SENATOR KOJI JE POGINUO SA PORODICOM Potresni snimci sa mesta avionske nesreće: Od letelice ostala samo olupina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 00:14

OVO JE SENATOR KOJI JE POGINUO SA PORODICOM Potresni snimci sa mesta avionske nesreće: Od letelice ostala samo olupina (VIDEO)

 Larsen je predsedavao panelom Senata koji se bavio industrijskim i poslovnim zakonodavstvom.

Kako se vidi na snimku objavljenom na platformi "X", prednji deo aviona je u potpunosti smrksan, a na licu mesta nalazila se i nekoliko inspektora koji vrše uviđaj.

Breaking: exclusive video from @KSLChopper5 .. of a very sad and tragic plane crash just north of Moab. According to AP - On board.. a state senator from North Dakota, his wife, and his two kids. Investigators >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << say all were killed. Turn to @KSL5TV for the latest developments. pic.twitter.com/H9bFS4Q2Zh

— Dan Rascon (@TVDanRascon) October 2, 2023

Podsetimo, državni senator iz Severne Dakote, Dag Larsen njegova supruga i njihovo dvoje male dece poginuli su kada se avion kojim su putovali srušio u Juti, potvrdio je lider Senata, Dejdvid Hog, u ponedeljak.

Avion se srušio u nedelju uveče ubrzo nakon što je poleteo sa aerodroma Kanjonlends, oko 24 kilometra severno od Moaba, navodi se u saopštenju šerifskog odeljenja Velikog okruga objavljenom na Fejsbuku.

Šerifova kancelarija saopštila je da su poginule četiri osobe u avionu.

- Senator Dag Larsen, njegova supruga Ejmi i njihovo dvoje male dece poginuli su u avionskoj nesreći sinoć u Juti. Bili su u poseti porodici u Skotsdejlu i vraćali se kući. Zaustavili su se da dopune gorivo u Juti. Nisam siguran gde počinje žalost sa ovakvom tragedijom, ali mislim da počinje molitvama za baku i dedu i širu porodicu Daga i Ejmi. Držite svoju porodicu blizu danas - napisao je Hog.

Istraga o padu jednomotornog aviona je u toku, saopštio je Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja.

Larsen je bio republikanac koji je prvi put izabran u Senat Severne Dakote 2020. godine. Njegov okrug obuhvata Mandan, grad koji se nalazi pored Bizmarka na zapadu preko reke Misuri.

 Larsen je predsedavao panelom Senata koji se bavio industrijskim i poslovnim zakonodavstvom.

Bio je i potpukovnik Nacionalne garde Severne Dakote. On i njegova supruga Ejmi bili su vlasnici preduzeća.

- Neverovatno smo tužni što smo izgubili kolegu i člana naše porodice, zajedno sa suprugom i decom. Senator Larsen je bio promišljen i strastven javni službenik i ova tragedija je teška za Naša srca su sa njihovom porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici za vesti i informacije o kokusu republikanske većine u Senatu Severne Dakote.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.