OVO JE SABOTAŽA... Vučić pokazao fotografiju pokušaja UNIŠTAVANJA nove kovid bolnice u Batajnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 23:06

"OVO JE SABOTAŽA..." Vučić pokazao fotografiju pokušaja UNIŠTAVANJA nove kovid bolnice u Batajnici (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u gostovanju na RTS da je pokušana sabotaža bolnice u Batajnici

Predsednik je podvukao da ne razume da neko može da bude protiv lečenja bolesnika, i pokazao fotografije spaljenih sklopki iz bolnice u Batajnici, koje su nepoznati počinioci spržili upaljačima.

- Juče su nam namerno spaljivali električne sklopke, ne razumem kako neko može da uradi nešto protiv lečenja bolesnika. Ovo je sabotaža, postoji bezbroj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari sa kojiima se suočavamo - istakao je Vučić, a onda pokazao fotografiju sabotaže.

Predsednik je dodao da je u ceo slučaj uključen i MUP.

- Radnici koji grade su junaci, dolaze sa juga Srbije, kada su falili zavarivači Obrenovčani su pritrčali u pomoć. U Kruševcu se bolnica završava za 15 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Cena bolnice u Batajnici 1.170 evra po kvadratu, ne 2.000

Izvor: Danas, 04.Dec.2020, 00:04

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, reagovao je večeras, prilikom gostovanja na RTS-u, na pisanje Danasa o drastičnoj razlici između cene kvadrata izgradnje kovid bolnice u Kruševcu i Batajnici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.