OVO JE PRELEPA JELENA, RADNICA HITNE POMOĆI SA VEČITOG DERBIJA! Zasenila je navijače na tribinama, evo kako izgleda bez radnog odela! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 16:42

OVO JE PRELEPA JELENA, RADNICA HITNE POMOĆI SA VEČITOG DERBIJA! Zasenila je navijače na tribinama, evo kako izgleda bez radnog odela! (FOTO)

Najveća svetkovina srpskog fudbala ne može da protekne bez medicinskih radnika.

Naime, klupska televizija FK Crvena zvezda je pravila reportažu o onome što se ne vidi na malim ekranima i onome što se dešava iza kulisa.

Zabeležili su i deo ekipe Hitne pomoći, gde je snimatelju za oko zapala jedna atraktivna plavuša, koja je plenila lepotom.

Iako je na snimku svega nekoliko sekundi, svi navijači koji su pogledali snimak upravo su nju apostrofirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao glavnu atrakciju i oduševljavaju se njenim fizičkim izgledom.

Pogledajte kako izgleda prelepa radnica Hitne pomoći sa derbija kada nije na terenu!

Mnogi navijači bi voleli da im upravo ona ukaže pomoć, ukoliko bi im bila potrebna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.