OVO JE POTVRDA DA SU NAŠLI DELOVE TITANA  Hrvatski stručnjak izneo jasan DOKAZ koji sluti na NAJGORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 20:24

"OVO JE POTVRDA DA SU NAŠLI DELOVE TITANA" Hrvatski stručnjak izneo jasan DOKAZ koji sluti na NAJGORE

Novi detalji o potrazi nestale podmornice.

Stručnjak za potrage i spašavanje i prijatelj dvojice putnika na Titanu David Mearns kaže da su pronađene krhotine delovi podmornice koja je nestala pre pet dana.

Mearns je u televizijskom prenosu uživo na Sky Newsu kazao da je dio WhatsApp grupe u kojoj su ljudi iz The Exporers Cluba, timova koji tragaju za podmornicom.

- Upravo su mi rekli da su među krhotinama pronađeni okvir za pristajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i stražnji poklopac podmornice. Ovo je nekonvencionalna podmornica, taj zadnji poklopac ima šiljasti kraj, a okvir za pristajanje je ovo na čemu je cela podmornica položena i na što pristaje kad dotakne dno - kazao je.

- Ovo je potvrda da su pronašli delove Titana

- To potvrđuje da su među krhotinama pronađeni delovi podmornice Titan - kazao je Mearns iako službene potvrde za ovo još uvek nema. Mearns kaže da je dobar prijatelj britanskog milijardera Hamisha Hardinga i francuskog istraživača Paul-Henrija Nargeoleta, koji je pilotirao podmornicom.

- To znači da trup još nije pronađen, ali dva vrlo važna dela cijelog sustava jesu i to ne bi bilo pronađeno ako nije fragmentirano - dodao je.

- Ako su stražnji poklopac i okvir za slijetanje odvojeni, to znači da se dogodilo ono najgore. Prema onome što su mi rekli, trup podmornice predviđen za putnike još nije pronađen - kazao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.