OVO JE POLICAJAC KOJI JE UBIO MLADIĆA U PRIBOJU Očevici opisali jezive scene - klubom odjekivali strašni krici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 17:02

OVO JE POLICAJAC KOJI JE UBIO MLADIĆA U PRIBOJU Očevici opisali jezive scene - klubom odjekivali strašni krici (FOTO)

Muškarac (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin (28).

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, ubijeni se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao napadač, po profesiji policajac, sa kolegom.

- Nakon kraće svađe, on je nasrnuo i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: "Ubio ga je, ubio ga je". Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema pisanjima na društvenim mrežama, za ubijenog tvrde da je bio "pristojan mladić koji nije pravio probleme".

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, napad su snimile sigurnosne kamere iz lokala.

Kako se saznaje, napadač je pripadnik Intreventne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku napada bio je van dužnosti.

U toku je potraga za njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.