OVO JE PLAVUSA KOJA PLJACKA PO SRBIJI Kamera je snimila kako krade novcanike

Izvor: medio.rs, 16.Avg.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE PLAVUSA KOJA PLJACKA PO SRBIJI Kamera je snimila kako krade novcanike

Ova žena hara po frizerskim salonima i pljačka mušterije. Ovo je već drugi snimak na kom je uhvaćena na delu. Da li je prepoznajete?

Plavuša stara oko 35 godina i dalje krade novčanike od mušterija u frizerskim salonima u Beogradu, ali i po Srbiji!

Nedavno je na internetu objavljen snimak na kom se vidi kako ova osoba krade u jednom lokalu u Beogradu, a sada se pojavio još jedan video na kom se jasno vidi kako ista žena jednoj mušteriji hladnokrvno uzima novčanik >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i odlazi, piše Kurir.

Kako prenose srpski mediji, posle objavljivanja prvog snimka, javio se veliki broj oštećenih, ne samo iz Beograda, koji tvrde da su žrtve ove žene. Pretpostavlja se da je iz Kragujevca i ima već ustaljen način rada.

Miroslav Jokimovski, vlasnik frizerskog salona u Gospodar Jovanovoj ulici na Dorćolu, kaže da je ova žena u ušla njihov salon 3. avgusta oko 15 sati i da je njihovom klijentu ukrala novčanik u kojem je bilo oko 2.000 dinara, dokumenta i radna dozvola za Sloveniju.

– Ušla je i svoju torbu stavila na stočić na kojem je bio novčanik našeg klijenta. U neposrednoj blizini sedeo je njegov drug. Rekla je da je trudna i želela je da zakaže farbanje, ali da se pre toga dogovori o boji – priča Jokimovski.

Zatim je koleginica otišla da donese katalog i ostavila je samu.

– Dogovarale su se o boji. Ona je našla ono što joj odgovara i, verovatno kako bi dobila na vremenu, tražila da zakaže farbanje. Spletom nesrećnih okolnosti u tom trenutku drug našeg klijenta ustao je da se prošeta po salonu. Ta žena je iskoristila odsustvo njega i frizerke da novčanik koji bio na stolu pokupi kao da je njen i stavi u svoju torbu – objašnjava očevidac situacije.

– Apelujem na nadležne da se što pre pronađe ova žena i kazni što većom kaznom, jer pored novca ljudima nestaju i dokumenta – rekao je Jokimovski.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.