OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE BACIO ČETVORO DECE SA PROZORA KUĆE U PAGU (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE BACIO ČETVORO DECE SA PROZORA KUĆE U PAGU (FOTO/VIDEO)

Dvoje dece je teško povređeno

Otkriven je identitet oca, koji je jutros bacio četvoro dece s prvog sprata kuće u Pagu, a u pitanju je Josip Rođak. On je u kampu u Šimunima radio kao noćni čuvar.

Rođak se pre desetak godina doselio iz Virovitice.

Iz Kampa Šimuni potvrdili su informaciju da je muškarac koji je bacio četvoro dece s visine od šest metara njihov radnik.

- U ovom trenutku ne možemo niti želimo da komentarišemo tragediju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se dogodila na Pagu, istraga je u toku, sve je u rukama nadležnih državnih tela. Potvrđujemo da je spomenuti muškarac radnik Kampa Šimuni. Osuđujemo svaki oblik nasilja, a najviše nasilje koje se vrši nad najranjivijim skupinama - poručili su.

BIVŠI RADNIK KAMPA: MAJKA JE DOVODILA DECU U KAMP, PA IŠLA DA PIJE

Jedan od bivših radnika Kampa Šimuni, koji je tamo radio kao animator ispričao je događaj od pre pet godina.

- Njegova žena je dolazila u kamp na mini disko. Ona je ostavila decu nama da se mi brinimo o njima, dok je ona išla da pije u kafić - ispričao je on.

- Deca su bila užasno prljava - dodao je.

Kako je ispričao, zbog nedoličnog ponašanja majci je bio zabranjen ulaz u kamp.

Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvoro dece. Radi se o deci uzrasta od tri, pet, sedam i osam godina, a dvoje dece je teže povređeno, no još se ne znaju detalji o njihovom stanju.

Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko šest metara. Radio Zadar je objavio kako se radi o  “problematičnoj porodici koja se doselila u Pag”, a to je potvrdila i njihova komšinica za Indeks.

- Oni su se doselili pre jedno deset godina. Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i pre - rekla je komšinica.

Kaže kako je majka nakon stravičnog čina htela da krene prema zadarskoj bolnici gde su smeštena deca, ali da ju je policija vratila.

- Ona je krenula u bolnicu u Zadar pre pola sata. Htela je da ide da vidi decu, ali policija ju je vratila - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVI DETALJI HORORA U HRVATSKOJ: Majka dece koju je otac BACIO KROZ PROZOR otkrila šta se tačno desilo tog užasnog jutra! (FOTO)

Izvor: Kurir, 28.Feb.2019

Katica Rođak, majka četvoro dece koju je suprug Josip Rođak bacio sa prvog sprata kuće rekla je da je "dvoje dece ok, a dvoje kritično. Jedna ćerka će morati za Zagreb, a druga na operaciju oka. Sad sam u bolnici, kod dece sam".

Nastavak na Kurir...

SA OVOG BALKONA JE OTAC MONSTRUM BACIO ČETVORO DECE: Evo šta se dešavalo u KUĆI HORORA! Mališani žive u ODVRATIM uslovima, a od straha straha prema ocu MUCAJU! (FOTO)

Izvor: Kurir, 01.Mar.2019, 08:13

Poput scene iz horor filma izgledao je zadnji deo dvorišta Bernarda Maričevića (85), vlasnika kuće iz koje je Josip Rođak jutros bacio svoje četvoro dece. Bernard je zajedno sa komšijom prvi priskočio u pomoć deci. Ispričao je ono što zna o porodici Rođak koja dve i po godine stanuje na prvom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.