OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNU LIKVIDACIJU ISPRED NANE: Nedeljko (46) uhapšen zbog ubistva navijača Rada (27)!

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNU LIKVIDACIJU ISPRED NANE: Nedeljko (46) uhapšen zbog ubistva navijača Rada (27)!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Nedeljka Grbovića (46) zbog postojanja osnova sumnje da je ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred noćnog kluba Nana na Senjaku.
Osumnjičenom za krivično delo teškog ubistva, kao i S.D. (1995), S. Š.(1993), M.L. (1988) i M. T. (1995) koji su ranije privedeni i koji se sumnjiče za teško ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u saizvršilaštvu, određeno je zadržavanje do 48 časova.
Oni će danas biti saslušani pred Višim javnim tužolaštvom u Beogradu. Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv koga pokrenuti istragu i da li će tražiti da im sud odredi pritvor.
Među osumnjičenima su dva mladića koji su 1. septembra bili u "bentliju" koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi i protiv kojih se zbog toga vodi postupak za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.