OVO JE NOVI MOGUĆI MOTIV UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Šokantni detalji u emisiji Jovane Jeremić - evo šta su braća zajedno uradila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 12:33

OVO JE NOVI MOGUĆI MOTIV UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Šokantni detalji u emisiji Jovane Jeremić - evo šta su braća zajedno uradila!

Razlog za ovakav monstruozan zločin ipak nije bio samo novac?!

Goran Džonić je glavni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić za kojom se tragalo danima, sve dok u ataru sela Moravac nije pronađen zapaljen auto, a nedaleko odatle i zapaljena tela Gorana, Gordana i Lidije.

Na osnovu istrage i tragova do kojih je policija došla, dolazi se do zaključka da je glavni motiv ubistva bio novac, međutim Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost prokomentarisao je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisiji Jovane Jeremić na TV Pinku, koji je još mogući motiv mogao da bude, da Goran Džonić likvidira brata od tetke, snaju i bratanicu.

On je tom prilikom rekao kako je jedan od mogućih motiva za izvršenje ovog zločina zapravo i ljubomora.

Kaže kako je Goran Džonić, koji je osumnjičen za ubistvo rođaka, imao novac, ali i da je voleo takmičarski duh u porodici. Dodaje i da mu je možda smetao bolji društveni status Đokića.

- To može da se smatra dobrim motivom za izvršenje ovog krivičnog dela, pogotovu u manjim sredinama, porodični animozitet na toj relaciji da ste vi uspeli, a brat nije, automatski vas mrzi jer imate više novca, imate bolji društveni status. Džonić je imao novac, ali je imao i taj takmičarski duh, želeo je da se takmiči sa porodicom - rekao je Antović.

Nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte Žarko Popović Pop govori kako je u džaku sa novcem koji je policija pronašla, nađena i priznanica koju su potpisali Đokić i Džonić, kao i da je na njoj bio pečat menjačnice porodice Đokić.

- U tom džaku sa parama nađena je priznanica od 10 hiljada evra, koju je potpisao Džonić, Đokiću. Obojica su stavili potpise i čak pečat menjačnice je bio na toj priznanici. Postavlja se pitanje, kako to nije primetio - rekao je Popović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.