OVO JE NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE STRADAO U SUDARU KOD LOZNICE: Od siline udarca, vozilo potpuno smrskano - nije mu bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 23:03

OVO JE NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE STRADAO U SUDARU KOD LOZNICE: Od siline udarca, vozilo potpuno smrskano - nije mu bilo spasa

Mladić (28) iz Klubaca, kod Loznice, poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći na putu Loznica - Banja Koviljača.

Kako saznaju "Novosti", nesrećni čovek je u "puntu" bio na pružnom prelazu bez branika, kod nekadašnje "Viskozine" kapije broj tri, kada je naišao voz. Od siline sudara crni putnički automobil bio je potpuno smrskan.

U pokušaju da spasu vozača, vatrogasci, koji su ubrzo stigli na mesto nesreće, morali su da seku lim, ali povređenom nije bilo spasa.

Posle uviđaja, biće jasnije kako je došlo do udesa i tragedije.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.