OVO JE NAJMONSTRUOZNIJE DO SADA! Otac iz pakla objavio snimak iz kade u kojoj je držao ćerku, ali ovaj posebno budi jezu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2023, 14:28

OVO JE NAJMONSTRUOZNIJE DO SADA! Otac iz pakla objavio snimak iz kade u kojoj je držao ćerku, ali ovaj posebno budi jezu (VIDEO)

Dok policija intenzivno traga za Urošem Pašajlićem, novi detalji slučaja koji je šokirao Srbiju ne prestaju da isplivavaju.

Kao bomba odjeknula je vest da je muškarac svoju osmogodišnju ćerku držao zatočenu u stanu, u jezivim uslovima.

Njega je partnerka prijavila za nasilje, došavši u policijsku stanicu sa slomljenim nosem i modricama ispod očiju, a onda je dodatno šokirala inspektore rekavši da Uroš Pašaljić godinama drži ćerku kao roba i maltretira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je.

Policija je odmah otišla u stan na Zvezdari, u Ulici Ružice Sokić, provalila vrata i tamo zatekla užasne scene. Devojčica je bila u kadi, neuhranjena, iznemogla i bez snage da govori. Nesrećno dete je boravilo u nehumanim uslovima, u prljavom stanu punom smeća.

- Devojčica nikada nije bila kod lekara na pregledu, nije krenula u školu, niti je izašla napolje. Komšije dete uopšte nisu nikada videli. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena... Dali su joj neophodnu negu kod lekara i prebačena je u prihvatilište, dakle, nije životno ugrožena- rekao je ranije sagovornik iz istrage ovog slučaja, preneli su mediji.

Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Hvalio se skupim kolima, hranom i pićem po restoranima, dok je ćerku držao gladnu.

To je potvrdilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo koje je navelo da je nađena neuhranjena, dehidrirana i zapuštena.

Kako može da se zaključi na osnovu sadržaja na mrežama - a očigledno ne postoji društvena mreža na kojoj nije imao profil - Uroš je često putovao u Nemačku gde je i bio zaposlen u jednoj firmi.

Pored ličnih fotografija koje je objavljivao na Fejsbuku, redovno je postavljao pesme, motivacione poruke i slično, ali nikada ni traga o osmogodišnjoj devojčici. Međutim, video klipovi koje je objavljivao na svom Jutjub kanalu, bili su nešto drugačiji. Čak bi mogli da kažemo, pokazuju svu monstruoznost Pašaljića.

Ono što je posebno zgrozilo je da je otac iz pakla objavio video snimak upravo iz kade u kojoj je devojčica pronađena. Na snimku se vidi on kako leži i ispušta vodu u kadi u kojoj je držao zarobljeno rođeno dete.

Potpuno jeziv klip je gde snima napuštenu kuću u ruševinama dok horor muzika ide u pozadini.

Osumnjičeni Uroš Pašaljić se nalazi u bekstvu i policija već danima traga za njim. Njemu se na teret stavljaju tri krivična dela: nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje maloletnog lica, kao i neispunjavanje porodičnih obaveza.

Više vesti o ovom stravičnom slučaju koji je potresao Srbiju pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC IZ PAKLA SINOĆ BIO NA MIRIJEVU?! Komšije iz zgrade koja gleda na stan užasa tvrde da su videle muškarca koji odgovara opisu Uroša za kojim se traga: "Istrčao je iz podruma i pobegao"

Izvor: Blic, 28.Mar.2023

"Sinoć su se u zgradi popalila sva svetla. Iz podruma je istrčao muškarac koji po opisu liči na oca kojeg policija traži. Uplašila sam se", priča za "Blic" komšinica koja stanuje u zgradi na Mirijevu, koja se nalazi odmah prekoputa stana u kojem je Uroš Pašajlić godinama držao zatvorenu ćerkicu...

Nastavak na Blic...

"P**DURINA KOJA ZLOSTAVLJA ANU!" Karleuša zapenila od besa zbog Zvezdana Slavnića - Šokirana ONIM što je videla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 13:30

Njen glas se dobro čuje...Srbija je ostala zatečena kada je kao bomba odjeknula vest o jezivom slučaju porodičnog zlostavljanja i zanemarivanja maloletnog deteta od strane oca, koji je ćerku (8) godinama držao zatočenu u kadi, u stanu usred beogradskog naselja Zvezdara!..Nakon ovog, desio se još...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.