OVO JE NAJLEPSE LJUBAVNO PISMO SVIH VREMENA Nije ni cudo kad se zna ko ga je napisao

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJLEPSE LJUBAVNO PISMO SVIH VREMENA Nije ni cudo kad se zna ko ga je napisao

Među najlepšim ljubavnim pismima našlo se i ono legendarnog Džimija Hendriksa, međutim s nogu će vas skoro sigurno oboriti ono koje se našlo na šampionskoj poziciji, a koje je jedan podjednako slavni muzičar napisao svojoj ženi Džun za njen 65. rođendan

Na listi najlepših ljubavnih pisama našla su se ona koja su svojim boljim polovinama posvetili Vinston Čerčil, Džon Kits, Džimi Hendriks, Ričard Barton, a na šampionskoj poziciji našao se niko drugi do legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << muzičar Džoni Keš i to s poetičnim pismom koje je napisao svojoj ženi Džun za njen 65. rođendan.

Ovo pismo je napisano 1994. godine i ubedljivo je trijumfovalo nad ostalim “takmacima”, prenosi “Dejli mejl”.

Pismo prenosimo u celosti:

Foto: Profimedia/Caters News

“Srećan rođendan, princezo.

Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo šta ono drugo želi, a da ništa ne pitamo. Ponekad jedno drugom idemo na živce. Ponekad jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo.

Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam srećan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. I dalje me fasciniraš i inspirišeš. Utičeš na mene da

budem bolji. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog mog postojanja. Mnogo te volim.

Srećan rođendan, princezo”.

Printskrin: Youtube / costra88

Na drugom mestu obreo se Vinston Čerčil s pismom koje je posvetio svojoj “dragoj Klemi” 1935. godine, dok se odmah iza njega našao Džon Kits sa pismom posvećenim Fani Braun.

Verovatno će vam zvučati čudno, tek na prvi pogled nimalo romantični Henri VIII našao se na sedmom mestu sa ljubavnim izlivom posvećenim njegovoj drugoj ženi – Ani Bolen.

Na desetom mestu ankete koju je sprovela britanska kompanija za životno osiguranje “Beagle Street” kako bi podstakla Britance da budu romantičniji 14. februara, obreo se Džimi Hendriks s pismom “maloj devojčici”.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.