OVO JE MUŠKARAC KOJI JE PRETIO DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM Novi Sad satima bio pod blokadom, iza svega stoji tužna priča (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 11:54

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE PRETIO DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM Novi Sad satima bio pod blokadom, iza svega stoji tužna priča (FOTO)

Drama je trajala 14 sati, a završila se tako što je muškarac pregovaračkom timu MUP-a predao bombu.

Novosađanin se predao jutros posle 14 sati pregovora sa pregovaračkim timom MUP-a Srbije tako što je izašao napolje i predao bombu!

Sa njim je razgovarao pregovarački tim MUP - pripadnici pregovaračkog tima iz Policijske uprave Novi Sad.

- On je zadržan u policiji i ostaće tu dok se ne obave neophodni razgovori sa nadležnim tužiocem i lekarom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega će najverovatnije biti upućen na neuropsihijatriju - navodi izvor iz istrage.

On se sinoć oko 20 sati zatvorio u svoju kuću, u Veterniku, kad je i zapretio da će se razneti bombom. Komšije koje žive u blizini ranije su rekle da je nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se odselio u Nemačku.

- Nismo ga dugo videli, znamo samo da je razveden, a ima i tri ćerke odrasle. Niko ne može sad osim njega da tvrdi razlog. Ali iz razgovora sa policijom znamo da je hteo samo sebi da naudi, nikome drugom - rekle su komšije.

Policija je sa muškarcem pregovarala celu noć.

- Ono što je bila nesrećna okolnost je što njegova majka živi prekoputa te radionice i ona isto tako čeka razrešenje ovog slučaja i njoj je zaista bilo teško. Sreća je da niko drugi nije ugrožen sem njega, tako da su komšije ipak mirne po tom pitanju - rekao je izvor Kurira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.