OVO JE MOTIV UBISTVA ŽENE BUŠILICOM U NOVOM SADU?! Poznanik bračnog para otkrio nepoznate detalje brutalnog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 20:32

OVO JE MOTIV UBISTVA ŽENE BUŠILICOM U NOVOM SADU?! Poznanik bračnog para otkrio nepoznate detalje brutalnog zločina

Ljubomora, posesivnost, praćenje...

Mogući motiv svirepog ubistva i pokušaja samoubistva u Novom Sadu je ljubomora.

Muškarac je već neko vreme sumnjao da ga supruga vara, a jedan od poznanika rekao je da je u poslednje vreme bio jako gotovo bolesno ljubomoran. On je nju poslednjih nekoliko dana pratio, a navodno je koristio iz uređaje za prisluškivanje i tajno je fotografisao suprugu dok je pratio.

- Ona je volela da izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da se druži, a Nikola je posumnjao da ga vara i postao je posesivan - kaže poznanik.

On je navodno pre nekoliko dana potvrdio svoje sumnje, pa je rešio da to reši sa suprugom, ali za sada nikome nije jasno kako je situacija krenula po zlu, i da li on planirao ubistvo ili se ono desilo na mah.

Kako smo već pisali, on je suprugi zadao smrtonosne udarce bušilicom u porodičnoj kući. Ubrzo nakon toga pokušao je da se ubije skokom sa mosta u kanal DTD tako što je prethodno sebi vezao lance i betonski blok za telo.

Izvor:Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.