OVO JE MOTIV PUCNJAVE U SURČINU? Đura istrčao sa kalašnjikovim, isplivali novi detalji užasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 07:20

OVO JE MOTIV PUCNJAVE U SURČINU? Đura istrčao sa kalašnjikovim, isplivali novi detalji užasa

Upucani mladić se trenutno nalazi u bolnici gde se lekari bore za njegov život.

Vuk J. teško je ranjen sinoć kada je na njega iz "kalašnjikova" pucao Đura N. u Surčinu.

Do pucnjave koja se dogodila sinoć u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju došlo je zbog prethodno nerašćićenih računa među napadačem i žrtvom.

Naime, kako se saznaje, juče u toku dana upucani Vuk J. navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đure uzeli automobil "golf 4" koji je on vozio.

Nezvanično, zaplenu automobila mladić je želeo da izvrši zbog navodnog duga koji je Đura N. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đura u jednom trenutku utrčao u kuću, i vrlo brzo vratio se trčeći sa kalašnjikovim u rukama, iz koga je pucao u Vuka sa nekoliko hitaca dok su ga tri su pogodila u stomak.

Nakon ovog obračuna, pucač je seo u automobil koji je Vuk hteo da mu oduzme i odvezao se u nepoznatom pravcu, a policija i dalje traga za njim.

Teško naoružani pripadnici Interventne jedinice beogradske policije došli su na lice mesta u Ulici Braće Žigić u Jakovu oko 22. sata. Opremljeni pancirima, oni su pretražili nekoliko kuća u neposrednoj blizini, zbog sumnje da se pucač krije negde u okolini svoga doma, međutim, nakon pretrage, ustanovili da osumnjičeni ipak nije tu.

Na mestu zločina i dalje je bila ekipa hitne pomoći iako je upucani Vuk J. predhodno prevezen na Urgentni centar.

Prema saznanjima, on je tamo prebačen privatnim automobilom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.