OVO JE MOTIV NAPADA NA KROKUS?! Ruska policija saslušala osumnjičene, potvrdili ono o čemu SVI spekulišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 18:32

OVO JE MOTIV NAPADA NA KROKUS?! Ruska policija saslušala osumnjičene, potvrdili ono o čemu SVI spekulišu

Poznato je četiri imena
Ministarstvo unutrašnjih poslova Ruske Federacije saopštilo je danas da su svi privedeni u slučaju smrtonosnog napada u dvorani Krokus stranci, ne navodeći čiji su državljani.
Iz video snimka dela saslušanja poznato je kako izgledaju tri od četiri napadača, a poznata su i četiri imena - Faridun Šamsudin, Abdulo, Muhamed (prezimena nisu navedena) i Radžab Alizadeh, prenosi RIA Novosti.
Svi pritvorenici na objavljenom video snimku izuzetno slabo govore ruski (ili se pretvaraju da slabo govore), a jedan od njih komunicira sa operativcima preko prevodioca na tadžičkom, navodi ruska agencija.
Sudeći po izjavi uhapšenog Fariduna Šamsudina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.