OVO JE MONSTRUM KOJI JE PUCAO PO DECI: Prva fotografija tinejdžera koji je napravio masakr u školi (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 11:14

OVO JE MONSTRUM KOJI JE PUCAO PO DECI: Prva fotografija tinejdžera koji je napravio masakr u školi (FOTO/VIDEO)

U pucnjavi je ubijeno najmanje 11 ljudi, među kojima su nastavnica i đaci, a ima i povređenih.

Najmanje 10 učenika i nastavnica ubijeni su pucnjavi u školi u Kazanju u Rusiji, nakon čega je jedan od dvojice napadača, 19-godišnji tinejdžer, uhapšen. Lokalni mediji prenose da je drugi napadač, koji je još neko vreme bio zabarikadiran u školi, ubijen.

Ruski portal iz.ru objavio je fotografiju uhapšenog tinejdžera, koji je, kako tvrde, nekada pohađao tu školu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mediji navode da osumnjičeni nije imao veze sa nastavnicima i učenicima.

Ren TV navodi da je ime tinejdžera Ilnaz Galiaviev koji je tokom hapšenja rekao da je podmetnuo bombu u stanu u kome je bila njegova majka.

Это Ильназ Г., задержанный в казанской школе стрелок. По некоторым данным, молодой человек ранее учился в этом учреждении, и у него не сложились отношения с преподавателями и одноклассниками.

Posted by IZ.RU on Уторак, 11. мај 2021.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak hapšenja osumnjičenog tinejdžera na kojem se vidi kako ga policija drži prikovanog za zemlju sa lisicama na rukama.

A post shared by Татарстан News (@tatarstan.news)

Na licu mesta je više od 20 vozila Hitne pomoći, kao i vatrogasci koji evakuišu učenike.

Mediji prenose da su đaci u panici iskakali kroz prozore škole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.