OVO JE MLADIĆ KOJI SE RAZNEO BOMBOM KOD BOLJEVCA! Meštani Dobrog Polja otkrili nove detalje o porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 00:25

OVO JE MLADIĆ KOJI SE RAZNEO BOMBOM KOD BOLJEVCA! Meštani Dobrog Polja otkrili nove detalje o porodici

Još jedan zastrašujući događaj je potresao Srbiju

Kako domaći mediji prenose, u selu Dobro Polje kod Boljevca došlo je do nezapamćene tragedije kada je mladić sebe razneo bombom usred porodične kuće. Potom je njegov otac karabinom ubio suprugu, pa pucao sebi u glavu. Otac je sebi razneo lice, ali je ostao živ.

Otac stradalog mladića i suprug ubijene žene je potom prebačen u Niš i njegovo stanje je kritično.

Kako govore meštani ovog sela, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanju je navodno porodica koja je poznata po čestom konzumiranju alkohola, a kako govore, moguće je da su i pre tragedije konzumirali alkohol. Meštani navode da je porodica bila primalac socijalne pomoći, kao i da su u njihovoj kući bile česte svađe.

Kako kažu, postoji još jedan član porodice, još jedan sin za kojeg ne znaju gde se nalazi.

- Sin koji se ubio imao je 25 godina, a za sada se ne zna tačno koja je bomba u pitanju, jedino se pouzdano zna da on nije imao nikakvu dozvolu za oružje. I karabin iz koga je otac pucao i ubio suprugu, a zatim pokušao i sebe da ubije, takođe je nelegalan – saznaje se od nadležnih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.