OVO JE MLADIĆ KOG JE MAJKA ZAPALILA U BANATU Brat i sestra otkrili jezivu porodičnu priču: Ostavila je nas osmoro dece...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 16:58

OVO JE MLADIĆ KOG JE MAJKA ZAPALILA U BANATU Brat i sestra otkrili jezivu porodičnu priču: "Ostavila je nas osmoro dece..."

Brat i sestra mladića kog je majka zapalila u Banatu otkrili da je ona i ranije bila sklona nasilju,

Žena (44) iz Srpske Crnje polila je sinoć benzinom svog sina (26) i zapalila ga u porodičnoj kući.

Brat i sestra zapaljenog mladića očajni su zbog nesreće koja je zadesila njihovu porodicu i kažu za medije da im je majka oduvek bila sklona nasilju i da je pod dejstvom alkohola pravila probleme, a da je nedavno kada su joj jedan od braće, sa sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređenim bili u poseti, pokušala da ih zapali.

- Majka je to. Bez obzira šta radila, ona je naša mama. Ostavila je nas osmoro dece sa tatom i započela vezu sa čovekom (58). Naravno da nam je žao zbog toga i nadali smo se da će se smiriti ali se ispostavilo da je čovek takođe alkoholičar i da je samo nastavila da pravi probleme. Eto sada služi kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda. Da je dobila kaznu zatvora ništa se od ovoga ne bi desilo - priča mlađi brat.

Kaže da su vest o tragediji saznali tek kasno sinoć kada su im prvo javili da je brata odvela policija.

- Jako smo rano ustali jer i mi zajedno sa bratom idemo u nadnicu jer nemamo drugih prihoda pa nam je to jedini način da preživimo. Njega nije bilo kod kuće i primili smo vest da ga je odvela policija. Bili smo začuđeni jer je naš brat miran i dobar i nikome ništa nažao ne bi učinio. Onda je usledio šok jer smo čuli da je u stvari povređen i da ga je odvezla Hitna pomoć u pratnji policije. Još ne možemo da dođemo k sebi - navodi on.

Njegova sestra dodaje da povređeni ne bi mrava zgazio i da su ga meštani Srpske Crnje zbog toga cenili i poštovali.

- Pitajte koga hoćete da ne bude da ja nisam objektivna jer mi je brat. On stvarno nikada nikome ništa nažao nije uradio. Svi idemo u nadnicu i snalazimo se kako bi prehranili nas i našu mlađu braću i sestre. A on se trudio i drugima da pomogne. Da se nađe komšijama ako im treba neka pomoć, ako treba nešto da se uradi. Divan je. A što se naše mame tiče... Ne bih to da komentarišem, ne zamerite. Još smo svi u šoku i nadamo se da će se naš brat izvući - kaže zabrinuta sestra.

Kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, povređeni je u teškom stanju pod stalnim nadzorom lekara.

- Pacijent je primljen u Urgentni centar UKCV zbog opsežnih opekotinskih povreda u teškom opštem stanju. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinskih povreda pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gde se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring - kaže za medije PR KCV Siniša Knežević.

Kako se navodi za medije, o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu po čijem nalogu je pokrenuta istraga i uviđaj je i dalje u toku.

- Trenutno se ne može tvrditi da je majka polila sina benzinom i zapalila ga mada postoje indicije da je to zaista uradila. Istraga će pokazati pravu istinu koja će se saznati najverovatnije ukoliko majka prizna zločin ili kada oštećeni bude mogao da priča zato što policija zbog njegovog stanja nije mogla da uzme od njega izjavu - objašnjava izvor.

Majka izdržava kaznu kućnog zatvora bez elektronskog nadzora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda a meštani i komšije nemaju ni jednu lepu reč za nju dok za njenog sina imaju samo reči hvale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.