OVO JE MILAN DŽONIĆ, UHAPŠEN ZBOG UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Vatrogasac zajedno sa ocem do detalja smislio monstruozan plan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 07:31

OVO JE MILAN DŽONIĆ, UHAPŠEN ZBOG UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Vatrogasac zajedno sa ocem do detalja smislio monstruozan plan (FOTO)

Živeo je u naselju Pantelej u Nišu.

Nakon što je privedeno četvorica muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić iz Aleksinca priveden je i Milan, sin Gorana Džonića koji je optužen za trostruko ubistvo.

Sin Gorana Džonića koji je uhapšen živeo je u naselju Pantelej u Nišu i bio je vatrogasac kao i njegov otac.

Drugi sin Gorana Džonića radi u vojci.

Podsetimo, nakon izjave koju je Goran Džonić danas dao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u policiji, privedeno je još četvorica muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić.

Goran Džonić uhapšen je sinoć zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu tročlane porodice Ðokić iz Aleksinca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.