Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2024, 20:58

OVO JE MESTO NA KOM JE NASTAO SNIMAK DEVOJČICE U BEČU: Srbin ODMAH poslao snimak i opisao šta se desilo, sumnja se je u pitanju nestala Danka Ilić (FOTO)

Snimak koji je u Beču napravio Srbin koji živi i radi u austrijskoj prestonici i na kojem se vidi devojčica za koju se proverava da li je reč o dvogodišnjoj Danki Ilić, čiji je nestanak prijavljen 26. marta u Boru, uzburkao je srpsku javnost! Devojčica sa snimka bila je u pratnji dve žene koje su, kako tvrdi autor snimka, pričale na rumunskom jeziku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPITUJE SE KO SU ŽENE NA SNIMKU NA KOJEM JE NAVODNO MALA DANKA! Srpska i austrijska policija pokrenule istragu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2024, 07:34

Na snimku koji je u Beču napravio Srbin koji živi i radi u austrijskoj prestonici, a na kojem se vidi devojčica za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić (2), vide se i dve žene koje su bile u njenoj pratnji. Austrijska policija pokrenula je istragu, pa se osim za devojčicom traga i za ženama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.