OVO JE MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA: Likvidirao najmanje osam ljudi, upucao 25 osoba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 01:04

OVO JE MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA: Likvidirao najmanje osam ljudi, upucao 25 osoba (FOTO)

Navodno, on je sin vojnog lica.

Monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca ubio policajca i njegovu sestru i pri tome ranio nekoliko ljudi opkoljen u naselju Šepšin posle potere u kojoj učestvuju jake policijske snage

Policija je rapisala potragu za mladićem (21). On je poslednji put viđen kod Malog Požarevca. Prema prvim informacijama mladić je otetim mercedesom krenuo ka Nišu.

Proglašena je akcija "Vihor", takođe antiteroristička >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinica je izašla na teren. Svi izlazi iz Beograda su Blokirani.

Prema prvim informacijama, mladić je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa društvom. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku.

Inače, osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Mladenovca nije osuđivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŠTA ĆE MI ŽIVOT, UBIĆU SE" Bolan vapaj oca jedne od žrtava pucnjave kod Mladenovca

Izvor: Blic, 05.Maj.2023

Potresni prizori večeras su se mogli videti u selu Dubona kod Mladenovca, gde je Uroš B. (21) ubio osmoro ljudi, a ranio njih 13.

Nastavak na Blic...

Informacije o ubici iz Mladenovca: Otac mu pukovnik na visokom položaju u vojsci

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023

MLADENOVAC - ​Prema najnovijim neslužbenim informacijama Uroš B., masovni ubica koji je sinoć ubio osmoro ljudi, među kojima je i 14-godišnje dijete, opkoljen je u selu Šepšin i puca na policiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.