OVO JE KRUNA NJENE KARIJERE! ANĐUS: Raduje me što je Danica Grujičić prepoznala kome treba da da političku podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 10:52

"OVO JE KRUNA NJENE KARIJERE!" ANĐUS: Raduje me što je Danica Grujičić prepoznala kome treba da da političku podršku

Dejan Anđus, novinar, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić veteran takve vrste bitaka. Kako kaže, napadi su stalni, kako na decu, suprugu, ali i roditelje.

Sramni napadi opozicije na doktorku Danicu Grujičić su, od kako je odabrala, i svoj potpis stavila na listu SNS, sve učestaliji. Sagovornici Pinka ocenjuju da ništa od toga ne bi bilo, da je Grujičić odabrala neku drugu, odnosno neku opozicionu stranku i pristupila istoj.

Dejan Anđus, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinar, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić veteran takve vrste bitaka. Kako kaže, napadi su stalni, kako na decu, suprugu, ali i roditelje. On se, kako Anđus dodaje na to pripremio od samih početaka, i sve čemu je izložen, stojički podnosi.

- Gledam šta pojedinci o meni govore, a mogu da zamislim šta Vučić trpi - navodi Anđus.

Kako komentariše, i napadi na doktorku Danicu Grujičić su očekivani, jer je svoj potpis stavila na listu SNS.

- Mržnja, histerija... Da je prešla u opoziciju ona bi bila hvaljena. Sada će biti izložena najmonstruosnijim lažima. Mene raduje što je ona prepoznala kome treba da da političku podršku, kao lekar, humanista i vrhunski hirurg. Ovo je kruna njene karijere. Džaba je spašavati živote, ako nemaš ulogu u spašavanju Srbije - kaže Anđus.

- Ranije mi se činilo da je proruski orijentisala, a sada je dokazala da ima širinu. Podržala je politiku koja sarađuje sa svim stranama sveta - zaključio je Anđus.

Kako je dodao, Grujičić će da primi udarce na sebe, ali će iz svega izaći kao pobednik, upravo jer se radi o ženi takvog kova.

Tomislav Kresović, novinar i publicista kaže da je Danica Grujičić pre 10 godina bila u predsedničkoj trci, a ono što je dobro, jeste to što poznaje politiku.

- Ona ima mušku energiju, posvećena je poslu, i svoj život je definisala u toj orijentaciji, u svakoj sferi - rekao je Kresović.

Kako je dodao, Grujičić pre svega zna šta želi, i to je jedan od razloga što je dobila tako veliku ulogu u SNS.

- Hrabra je, i među prvima je otvorila priču oko NATO agresije - kaže Kresović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.