OVO JE DRAGAN KOJI JE POČINIO KRVAVI PIR NA DUŠANOVCU! Nožem napao devojku, pa sebi naneo fatalnu povredu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 17:42

OVO JE DRAGAN KOJI JE POČINIO KRVAVI PIR NA DUŠANOVCU! Nožem napao devojku, pa sebi naneo fatalnu povredu (FOTO)

U Tetovskoj ulici u Beogradu došlo je do obračuna u kojem su učestovali muškarac i devojka. Muškarac je podlegao povredama, a na licu mesta policija i dalje vrši uviđaj.

Dragan Čoš (1975) je danas napao i povredio svoju prijateljicu Milicu, a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živeo, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke, na Dušanovcu.

Kako saznaju naši reporteri sa lica mesta, nakon što je Dragan prerezao sebi arteriju na butini, pokušavali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da ga održe u životu. Još uvek nije potvrđeno, ali prema pričama bivša devojka je podvezala kanapom nogu i pokušala da mu spasi život.

Očevidac navodi da je muškarac ubo povređenu devojku, a potom sebi naneo fatalnu povredu u butnom predelu.

Slučaj je pod velikim znakom pitanja jer se, po nezvaničnim informacijama, uvek ispituje šta se zapravo desilo u incidentu u kojem je devojka ranjena, a muškarac izgubio život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.