OVO JE ČUMETOV BRATANAC NA KOGA SU PUCALI: Motivi oko njegovog ranjavanja još nisu poznati

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 10:51

OVO JE ČUMETOV BRATANAC NA KOGA SU PUCALI: Motivi oko njegovog ranjavanja još nisu poznati

Prema prvim informacijama, na njega je pucano iz sačmare.

Dežurne službe su noćas oko 1 sat primile poziv da je u Vojvođanskoj ulici u Surčinu došlo do pucnjave.

Istraga oko njegovog ranjavanja je još uvek u toku i za sada nisu poznati detalji o tome ko bi imao motiva da mu naudi. Nakon napada, Buha je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Podsetimo, Ljubiša Buha Čume bio je svedok saradnik u postupcima protiv kriminalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zemunskog klana. Kaznu je izdržavao zbog krivičnog dela prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Milana Ljubenovića, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja svojoj tadašnjoj supruzi Ivani Buhi.

Njegov bratanac, po svemu sudeći, ima manje burnu prošlost. Javnosti je poznatiji njegov rođeni brat Nikola za koga se pisalo da je 1. decembra 2017. godine uhapšen u Beogradu jer je tokom policijske kontrole u pretincu njegovog automobila pronađen pištolj za koji nema dozvolu. Nikola je priznao krivicu u zamenu za godinu dana kućnog pritvora. On je, takođe, priznao da je pištolj bez serijskih brojeva njegov. Sa Višim tužilaštvom je sklopio sporazum o priznanju krivice, te je prebačen u kućni zatvor sa nanogicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.