OVO JE BRAČNI PAR IZ BATAJNICE: Ubio suprugu sekirom, jedan KLJUČNI detalj mu upotpunio plan? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 08:36

OVO JE BRAČNI PAR IZ BATAJNICE: Ubio suprugu sekirom, jedan KLJUČNI detalj mu upotpunio plan? (FOTO)

Nezvanično, iz ove porodice nije bilo prijava za nasilje.

Zločin koji je potresao javnost otkriven je juče kada je policija razvalila kuću Č. J. (43) i B. J. (39) i otkrila ubistvo i samoubistvo u beogradskom naselju Batajnica. 

Tela bračnog para nalaze se na Institutu za sudsku medicinu radi obdukcije, po nalogu tužioca Višeg tužilaštva u Beogradu.

Dosadašnja istraga govori da je Čedomir najverovatnije sekirom sa više udaraca po glavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i telu presudio Blaženki, pa se obesio.

Svedoka zločina nema, a iz ove kuće komšije nikada nisu čule svađu.

- Deca im u vreme tragedije nisu bila kod kuće. Ćerka ima 18 godina, a sin 13. Ona je bila na letovanju kada su joj javili rođaci šta se dogodilo. Deca su uplašena ne znaju šta ih je snašlo - kaže jedan od komšija.

Inače, bračni par nisu videli od petaka uveče.

Da im se nešto dogodilo policiju je pozvao njihov kum jer mu se niko na telefon nije javljao.

Prema rečima komšija, Blaženka je radila kao babica u Narodnom frontu.

- Bila je jako vredna žena - pričaju komšije.

Da podsetimo, Č.J. je ubio svoju suprugu B.J. sa više udaraca predmetom, a nakon toga je presudio sebi. Slučaj je policiji prijavio kum bračnog para koji je rekao policiji da je zabrinut, jer je pokušavao da ih dobije ceo dan na telefon, ali bez uspeha.

Nakon prijave, vatrogasci su otvorili kuću.

U jednoj prostoriji pronađen je obešen muškarac, a u drugoj prostoriji na krevetu žena sa povredom glave.

Pored nje je bila sekira.

Inače, B.J. je 19 žena koja je od početka godine ubijena u Srbiji.

BONUS VIDEO: Beograd zahvatilo snažno nevreme

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEKIROM UBIO BLAŽENKU DOK IM DECA NISU BILA TU Ćerka o monstruoznom zločinu oca Čedomira saznala na letovanju: "Uplašeni su, na znaju šta ih je snašlo"

Izvor: Blic, 01.Avg.2022

Zločin koji je potresao javnost otkriven je juče kada je policija razvalila kuću Čedomira (43) i Blaženke J. (39) i otkrila ubistvo i samoubistvo u beogradskom naselju Batajnica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.