OVO JE BOLESNO! OSTAVILI MRTVE ŽIVOTINJE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Meštani misle da se iza svega krije JEZIVA PORUKA (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 20:17

OVO JE BOLESNO! OSTAVILI MRTVE ŽIVOTINJE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Meštani misle da se iza svega krije JEZIVA PORUKA (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Izgleda da se iza jezivih slika kriju krivolovci.
Detektivi koji tragaju za počiniocima mučne deponije mrtvih životinja ispred seoske prodavnice otkrili su novi trag.
Oko 50 krvavih zečeva ostavljeno je na ulazu u jednu prodavnicu u Hempširu.
Osumnjičeni su u četvrtak uveče čak nabili sovu i vetrušku na kvake na vratima prodavnice i trljali životinjsku krv i creva po prozorima.
Meštani veruju da je to primer duboko zlokobne "poruka" od krivolovaca da ih obeshrabre da se mešaju u njihove aktivnosti.
Ostala divlja stvorenja, uključujući zečeve, fazane, jelene i ptice grabljivice, bačena su na okolne puteve i polja poslednjih nedelja, uključujući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.